Video

Days of Dialogue with the Diaspora in Germany

Në konferencën "Ditë Dialogu me Diasporën" në Gjermani, bashkë me kolegë nga Kosova e Gjermania, Presidentin e Shqipërisë, ministrin e Diasporës së Kosovës, kryebashkiaken e Këlnit, dhe përfaqësues të komunitetit të biznesit të diasporës, diskutuam për projekte të përbashkëta që lidhen me nevojat sektoriale për angazhim potencial të diasporës në investime strategjike në vendet tona.