Histori Suksesi

Dite Dialogu me Diasporën

Drejtoresha e Shoqatës për Autonomi Vendore, Adelina Farrici, së bashku me Konsullen e Nderit të RSH në Gjermani, Anduena Stephan, ishin sot të

Decentralizimi në bujqësi

Sot u zhvillua një takim konsultativ mes aktorëve kryesor në fushën e bujqësisë dhe qeverisjes lokale. Në këtë takim u diskutua mbi lehtësimin e