Projekte dhe aktivitete

Shoqata për Autonomi Vendore bënë ftesë për t'i ardhur në ndihmë familjeve të prekura nga tërmeti

26 Nëntor 2019 - Shoqata për Autonomi Vendore në këto orë të vështira për vendin fton të gjithë bashkëpunëtorët, bashkitë e vendit, donatorët, shoqatat dhe bizneset të ofrojnë ndihmën e tyre në këtë moment solidariteti për familjet dhe qytetarët në nevojë të prekur nga termeti

Për t’i ardhur në ndihmë të gjithë familjeve të dëmtuara nga tërmeti janë vendosur në dispozicion disa llogari bankare.

“Kontribute vullnetare, Emergjenca ” në bankat e nivelit të dytë mund të derdhen në këto llogari:

Banka Credins

IBAN ne ALL (Lek):  AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001

IBAN ne EUR :  AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003

IBAN ne USD:  AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002

Sot me solidar se kurrë për ata që kanë nevojë.