Projekte dhe aktivitete

THIRRJE PËR TENDER

Në kuadër të projektit SUMP i mbështetur nga GIZ Albania dhe zbatuar nga Shoqata për Autonomi Vendore, shoqata shpall tenderin për projektin në bashkinë Elbasan ”Korsi biçikletash me gjatësi 1 km në bulevardin Aqif Pasha, Elbasan”.

Në lidhjet e mëposhtme do të gjeni Specifikimet Teknike si dhe Kërkesë-Ofertën

Specifikimet Teknike

Kërkesë-Oferta

Të interesuarit të paraqesin ofertën financiare me postë ose dorazi me zarf të mbyllur çdo ditë nga e hëna në të premte deri më datë 10 shkurt 2020, në adresen: Rruga Reshit Çollaku, pallati 38, shk 2, ap 13/1 ose në adresën e e-mail në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.