Projekte dhe aktivitete

Thirrje per tender

Në kuadër të projektit SUMP i mbështetur nga GIZ Albania dhe zbatuar nga Shoqata për Autonomi Vendore, si dhe në kuadër të masave mbrojtëse për COVID-19, shoqata shpall tenderin për: “Vendosja e mbrojtëseve të kontaktit për shoferët në autobusat e linjës urbane në bashkinë Elbasan.”

Bashkëngjitur do të gjeni Kërkesë-Ofertën financiare.

Kërkesë-Oferta

Të interesuarit të paraqesin ofertën financiare me postë ose dorazi me zarf të mbyllur çdo ditë nga e hëna në të premte deri më datë 18 qershor 2020, në adresen: Rruga Reshit Çollaku, pallati 38, shk 2, ap 13/1 ose në adresën e-mail:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. dhe/ose Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.