Projekte dhe aktivitete

Thirrje për Ekspertë për Projektin Smaller Cities -Sustainable Urban Mobility System

Thirrje për Ekspertë për Projektin Smaller Cities -Sustainable Urban Mobility System

Thirrje për Ekspertë - 27 Maj 2019

Shoqata Për Autonomi Vendore në kuadër të projektit Smaller Cities -Sustainable Urban Mobility System” me mbështjetjen e GIZ Albania kërkon të punësojë 2 ekspertë për përgatitjten  e kurrikulave te trajnimeve për “planifimin e lëvizshmërisë  urbane në bashkitë përfituese të projektit.

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:

  1. Të kenë kryer studimet universitare në Fakultetin e Inxhinjerisë,
  2. Të kenë eksperiencë pune mbi 5 vite në hartimin dhe përgatitjen e Planifimit të lëvizshmërisë  urbane në bashki.
  3. Avanatzh përbën eksperienca të mëparshme të ngjashme

Lutem plotësimin e formularit dhe ndjekjen e udhëzimeve të parashikuara në ToRs në linkun e mëposhtëm, si dhe të dorëzoni CV-në tuaj dhe dy letra reference që konfirmojnë eksperiencat tuaja të mëparshme në këtë fushë pranë Zyrave të Shoqatës së Autonomisë Vendore, Bulevardi Zogu i Parë, Godina 7 - Katëshe, Kati i 1 (Sporteli), Tiranë dhe me email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. deri ditën e martë datë 4 Qershor 2019.

ToRs for Local Consultant on sustainable urban mobility planning

Financial proposal for individual consultancy services